De Groote Jonkvrouw

Aan de rand van IJzendijke wordt De Groote Jonkvrouw gerealiseerd. De tweede fase is voltooid en er wordt nu gestart met de derde fase. Op deze prachtige locatie tussen de historische kern van IJzendijke en de weidse polders er omheen is het letterlijk ideaal wonen. Alle voorzienigen die IJzendijke te bieden heeft en de rust en ruimte in de nabije omgeving liggen binnen handbereik.

Een plan met historische allure

Kenmerkend voor de wijk is het historische karakter. De kavels zijn ruim van opzet, en ook het openbaar gebied heeft alle aandacht gekregen. Door een unieke doorgang door de wal wordt de doorsnede van de originele verdedigingslinie volledig zichtbaar. Het natuurlijke en klassieke karakter wordt nog meer versterkt door het gebruik van authentieke bestratingmaterialen en het centrale plein met enkele karakteristieke bomen.

Partners die staan als een huis

De woningen worden gerealiseerd door een professionele en betrouwbare partner. Aannemersbedrijf Van der Poel staat garant voor mooi en degelijk vakwerk en levert een eigentijds en zorgeloos product af. Voor alle verkoopinformatie kunt u contact opnemen met De Dobbelaere Makelaars. Zij helpen u graag en vakkundig verder.

Zo kunt u zorgeloos aan een mooie toekomst beginnen!

Meer keuze?

Bij alle woningtypes kunt u kiezen uit een uitgebreid pakket aan opties. Wilt u een grotere woonkamer? Geen probleem! U kunt de woonkamer verlengen met 1,2 m1, 2,4 m1 of zelfs 3,6 m1. Meer licht op uw zolder? Een dakkapel of dakraam behoort ook tot de mogelijkheden. Aan u de keuze.

Buiten spelen in Groote Jonkvrouw is véél leuker!

Groote Jonkvrouw voorziet in een veilig en kindvriendelijk woonmilieu, Het is er aangenaam wonen voor alle leeftijden, waarbij veel aandacht wordt besteed aan het openbaar gebied met groen- en speelvoorzieningen. Iedereen kan zich hier veilig voelen.

Kinderen kunnen hier nog ongestoord spelen, er is ruimte genoeg. Centraal in plan Groote Jonkvrouw worden speciaal voor hen grote speelterreinen voorzien met allerlei speeltoestellen. Deze speeltoestellen staan garant voor een avontuurlijke speel-plek met een natuurlijke uitstraling waar kinderen kunnen ontdekken, beleven en samenspelen. Welk kind wil dat nu niet?

Maar wacht, er is meer...

Wilt u meer weten over de verschillende woningen die te koop zijn binnen De Groote Jonkvrouw? Neem op uw gemak een kijkje in het overzicht van woningen en mocht u met vragen zitten neem dan contact met ons op via onze contactpagina of bel rechtstreeks naar De Dobbelaere Makelaars +31 (0) 117 45 45 26

Menu