Momenteel is de bouw van fase 2B in een afrondende fase. Binnenkort hopen we van start te gaan met de verkoop van fase 3! Interesse? Neem contact op met DE DOBBELAERE MAKELAARS via 0117 45 45 26 of gj@dedobbelaere.nl  We maken graag een afspraak met u!

Lees meer

 

Vrije kavels


'Groote Jonkvrouw' geeft een knipoog naar het roemruchte verleden van IJzendijke. Het plan bestaat uit twee delen.

Unieke kavels in een unieke omgeving.

De kavels zijn ruim van opzet en variëren in grootte van 560 m2 tot maar liefst 2075 m2. Aan de buitenzijde van de zuidelijke uitbreiding worden de kavels aangeplant met een Zeeuwse haag en een patroon van inheemse bomen. Zo is uw privacy gewaarborgd met behoud van het uitzicht over de prachtige Zeeuws-Vlaamse polders. De prijzen variëren van € 125,00 per m2 tot € 171,00 per m2.

Neem contact op met ons kantoor (0117 45 45 26) voor de actuele beschikbaarheid en prijzen of kijk op http://www.dedobbelaere.nl/aanbod/nieuwbouwaanbod/ijzendijke/koop/project-300--/!

klik op de afbeelding voor een grotere weergave:

De historische wallen zijn in de zuidelijke uitbreiding niet fysiek aanwezig maar zijn hier terug te vinden in de aan te leggen groenstructuur met streekeigen beplanting. De bestaande watergang wordt gehandhaafd en is in de ruimtelijke opzet geïntegreerd. Begeleidende beplanting in de vorm van knotwilgen en rietkragen dragen hieraan bij. De zuidelijke uitbreiding ligt los van de vestingwerken en van het bebouwingslint Tivoli. De tussenruimten krijgen een groene invulling. Deze invulling bestaat onder andere uit een bomenweide, grasvelden, een schapenweide en een speelbos.