Heerlijk wonen in IJzendijke

Het pittoreske IJzendijke ademt de sfeer van weleer. Wie over het prachtige marktplein met zijn monumentale gevels wandelt, proeft de sfeer van de Middeleeuwen. Met z’n gezellige cafés, restaurants en vele evenementen biedt IJzendijke een ambiance die doet denken aan het Franse uitgaansleven. Al sinds eeuwen verdient IJzendijke dan ook haar bijnaam ‘Petit Paris’.  

Evenementen

Er worden allerlei evenementen georganiseerd, zoals de jaarlijkse folkloristische dag, de kermis  en de internationale trekpaardenkeuring, befaamd tot ver over de landsgrenzen. Culturele en sportieve voor-zieningen liggen op korte afstand. Voor de sportliefhebber zijn diverse mogelijkheden in de omgeving aanwezig, waaronder een indoorskibaan, een schitterende 18 + 9 holes golfbaan en diverse in- en outdoor zwem-baden. Maar ook cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen, theaters en bioscopen bevinden zich vlakbij!

Rustig & Centraal wonen

Aan de rand van IJzendijke wordt De Groote Jonkvrouw gerealiseerd. De tweede fase is voltooid en er wordt nu gestart met de derde fase. Op deze prachtige locatie tussen de historische kern van IJzendijke en de weidse polders er omheen is het letterlijk ideaal wonen. Alle voorzienigen die IJzendijke te bieden heeft en de rust en ruimte in de nabije omgeving liggen binnen handbereik.

Uitstekende ligging

IJzendijke ligt op slechts enkele kilometers van de prachtige en uitgestrekte Zeeuws-Vlaamse stranden. Door haar unieke ligging vlakbij de Wester-scheldetunnel liggen steden als Middelburg, Goes, Breda en Rotterdam binnen handbereik. De mondaine badplaats Knokke, de culturele steden Brugge en Gent maar ook het bruisende Antwerpen zijn binnen een uur bereikbaar. Door haar uitstekende ligging is IJzendijke speciaal voor werknemers in de kanaalzone dé ideale woonplaats.

Maar wacht, er is meer...

De woningen in het project De Groote Jonkvrouw zijn allemaal verkocht. Wel zijn er nog prachtige vrije kavels beschikbaar waar u uw droomhuis kunt bouwen. Bekijk hier het overzicht van de vrije kavels. 

Meer weten? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina of bel rechtstreeks naar De Dobbelaere Makelaars +31 (0) 117 45 45 26

Menu