Momenteel is de bouw van fase 2B in een afrondende fase. Binnenkort hopen we van start te gaan met de verkoop van fase 3! Interesse? Neem contact op met DE DOBBELAERE MAKELAARS via 0117 45 45 26 of gj@dedobbelaere.nl  We maken graag een afspraak met u!

Lees meer

Alle type woningen binnenkort weer beschikbaar!

 

Heerlijk wonen in IJzendijke


Het pittoreske IJzendijke ademt de sfeer van weleer.
Wie over het prachtige marktplein met zijn monumentale gevels wandelt, proeft de sfeer van de Middeleeuwen. Met z’n gezellige cafés, restaurants en vele evenementen biedt IJzendijke een ambiance die doet denken aan het Franse uitgaansleven. Al sinds eeuwen verdient IJzendijke dan ook haar bijnaam ‘Petit Paris’.

Er worden allerlei evenementen georganiseerd, zoals de jaarlijkse folkloristische dag, de kermis en de internationale trekpaardenkeuring, befaamd tot ver over de landsgrenzen. Culturele en sportieve voorzieningen liggen op korte afstand. Voor de sportliefhebber zijn diverse mogelijkheden in de omgeving aanwezig, waaronder een indoorskibaan, een schitterende 18 + 9 holes golfbaan en diverse in- en outdoor zwembaden. Maar ook cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen, theaters en bioscopen bevinden zich vlakbij!

IJzendijke ligt op slechts enkele kilometers van de prachtige en uitgestrekte Zeeuws-Vlaamse stranden. Maar behalve temidden van het natuurschoon ligt IJzendijke ook zeer centraal en slechts op een steenworp afstand van de historische stadjes Hulst en Sluis, waar de winkels zeven dagen per week geopend zijn. Door haar unieke ligging vlakbij de Westerscheldetunnel liggen steden als Middelburg, Goes, Breda en Rotterdam binnen handbereik. De mondaine badplaats Knokke, de culturele steden Brugge en Gent maar ook het bruisende Antwerpen zijn binnen een uur bereikbaar. Door haar uitstekende ligging is IJzendijke speciaal voor werknemers in de kanaalzone dé ideale woonplaats.

Buiten spelen in Groote Jonkvrouw is véél leuker!

Groote Jonkvrouw voorziet in een veilig en kindvriendelijk woonmilieu, Het is er aangenaam wonen voor alle leeftijden, waarbij veel aandacht wordt besteed aan het openbaar gebied met groen- en speelvoorzieningen. Iedereen kan zich hier veilig voelen. Kinderen kunnen hier nog ongestoord spelen, er is ruimte genoeg. Centraal in plan Groote Jonkvrouw worden speciaal voor hen grote speelterreinen voorzien met allerlei speeltoestellen. Deze speeltoestellen staan garant voor een avontuurlijke speelplek met een natuurlijke uitstraling waar kinderen kunnen ontdekken, beleven en samenspelen. Welk kind wil dat nu niet?